RSS Hengelo

 • Uitslaande brand in appartementencomplex in Hengelo 6 augustus 2020
  In Hengelo heeft vanmiddag een grote brand gewoed in een appartementencomplex. De politie heeft het pand ontruimd. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen. Het bericht Uitslaande brand in appartementencomplex in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengelose auteur viert mijlpaal met honderd verstopte boeken in provincie: “Ik wilde dit vieren” 6 augustus 2020
  Hoe kun je de verkoop van honderdduizend boeken nou het beste vieren? Door honderd boeken in de provincie Overijssel te verstoppen. Dat heeft de Hengelose auteur Frank Krake vannacht gedaan. “Er is zoveel negatief nieuws, ik wilde dit mooie moment graag vieren met een positieve actie.” Het bericht Hengelose auteur viert mijlpaal met honderd verstopte […]
  devops
 • Motorrijdster gewond bij aanrijding in Enschede 5 augustus 2020
  Een motorrijdster is vanavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Hengelosestraat in Enschede. Het bericht Motorrijdster gewond bij aanrijding in Enschede verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Enschede – Politie en gemeenten in Twente verbieden spontane car-meetings 5 augustus 2020
  Organisatoren van car-meetings zonder vergunning worden aansprakelijk gesteld en kunnen een bestuurlijke dwangsom opgelegd krijgen. Het bericht Enschede – Politie en gemeenten in Twente verbieden spontane car-meetings verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Flinke file op A1 na ongeluk met drie auto’s 5 augustus 2020
  Op de A1 tussen Hengelo en Deventer staat een flinke file na een ongeluk waarbij drie auto’s betrokken zijn. Eén van de automobilisten zou ter hoogte van werkzaamheden de macht over het stuur verloren zijn en overdwars op de weg tot stilstand zijn gekomen. Twee andere auto’s botsten er bovenop. Het bericht Flinke file op […]
  devops
 • Jeugdagente Lotte danst en zingt op TikTok 5 augustus 2020
  In haar politie-uniform danst en playbackt jeugdagente Lotte Asma uit Hengelo er flink op los. Met korte filmpjes op TikTok en Instagram probeert ze op te vallen bij jongeren, om ze zo te bereiken. En met succes, want inmiddels heeft de account van Politieagente Lotte al meer dan 7000 volgers. Het bericht Jeugdagente Lotte danst […]
  devops
 • Vaten met mogelijk drugsafval gedumpt in Hengelo 2 augustus 2020
  In Hengelo is vanmorgen aan de Boekeloseveldweg een groot aantal vaten aangetroffen. Politie en brandweer hebben de inhoud van de vaten gecontroleerd en gaan er vanuit dat het om drugsafval gaat. Het bericht Vaten met mogelijk drugsafval gedumpt in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Automobilist rijdt door na aanrijding met fietsster in Hengelo 2 augustus 2020
  De politie in Hengelo is op zoek naar een automobilist die is doorgereden na een aanrijding met een fietsster. Het bericht Automobilist rijdt door na aanrijding met fietsster in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Geen treinen tussen Almelo en Hengelo na aanrijding 2 augustus 2020
  Het treinverkeer tussen Almelo en Hengelo heeft zondagmorgen uren stilgelegen na een aanrijding met een persoon. Het bericht Geen treinen tussen Almelo en Hengelo na aanrijding verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengelose Jan kon zich niet op corona laten testen vanwege de afstand tot testlocatie 31 juli 2020
  Drie weken geleden kreeg Jan van Strien uit Hengelo last van een loopneus en verhoging. Het devies luidt dan: ‘laat je testen’. Maar Van Strien heeft geen auto en de testlocatie van de GGD was op twaalf kilometer afstand. Jan: “Wie gaat er met verhoging en een loopneus twaalf kilometer Het bericht Hengelose Jan kon […]
  devops