RSS Hengelo

 • Hengeloër (32) blijft langer vastzitten voor voorbereiden seksueel misbruik kinderen 24 januari 2020
  De 32-jarige Hengeloër die maandag is opgepakt bij een woninginval in zijn woonplaats, blijft twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris in Rotterdam vandaag bepaald. De man is aangehouden vanwege voorbereidingen voor seksueel misbruik van kinderen. Het bericht Hengeloër (32) blijft langer vastzitten voor voorbereiden seksueel misbruik kinderen verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengelo (OV) – Gezocht – Vrouw bestolen en bedreigd 24 januari 2020
  Op vrijdag 27 december rond 21.30 uur wordt aan de Leeuwerikstraat een vrouw beroofd van haar tas. Onder dreiging van een mes staat ze haar tas af aan een onbekende man. Wij zijn op zoek naar deze man. Het bericht Hengelo (OV) – Gezocht – Vrouw bestolen en bedreigd verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengelose fotograaf sleept Jos van Leeuwen Fotoprijs in de wacht 23 januari 2020
  De Hengelose fotograaf Eric Brinkhorst heeft met zijn foto van de vonkenregen bij de vreugdevuren in Scheveningen de Jos van Leeuwen Fotoprijs 2019 gewonnen. Daarmee is de foto verkozen tot beste nieuwsfoto van vorig jaar. Het bericht Hengelose fotograaf sleept Jos van Leeuwen Fotoprijs in de wacht verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Zes jongens in Hengelo aangehouden op verdenking van drugshandel 23 januari 2020
  In Hengelo heeft de politie gistermiddag zes jongens aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Het zestal is tussen de 16 en de 20 jaar oud. Het bericht Zes jongens in Hengelo aangehouden op verdenking van drugshandel verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengelo – Zes jongeren verdacht van handel in verdovende middelen 23 januari 2020
  In een woning werd een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Het bericht Hengelo – Zes jongeren verdacht van handel in verdovende middelen verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Politie rolt hennepkwekerij met ruim 400 planten en 1000 stekjes op in Hengelo 21 januari 2020
  De politie heeft vanmiddag in een woning aan de Mozartlaan in Hengelo een hennepkwekerij opgerold. In totaal stonden er ruim vierhonderd hennepplanten, ruim duizend stekjes en moederplanten. Het bericht Politie rolt hennepkwekerij met ruim 400 planten en 1000 stekjes op in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Buurtbewoners opgelucht na inval in woning bestuurslid pedoclub Martijn in Hengelo 21 januari 2020
  Buurtbewoners van de bestuurder van de verboden verklaarde pedofielenvereniging Martijn reageren opgelucht dat de politie vanmiddag een inval in zijn woning heeft gedaan. “Dat hij hier woont is gevaarlijk voor de kinderen in de straat.” Het bericht Buurtbewoners opgelucht na inval in woning bestuurslid pedoclub Martijn in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Dierenbescherming neemt drie zwaar vermagerde honden en kat in beslag in Hengelo 21 januari 2020
  ‘Wandelende skeletten’, zo noemt de Dierenbescherming de drie vermagerde honden en kat die in Hengelo zijn gevonden. Omdat de eigenaar niet voor de dieren bleek te kunnen zorgen, zijn ze door de Dierenbescherming in beslag genomen. Het bericht Dierenbescherming neemt drie zwaar vermagerde honden en kat in beslag in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengeloër (32) aangehouden vanwege voorbereidingen voor seksueel misbruik van kinderen 21 januari 2020
  Een 32-jarige Hengeloër is vanmiddag in Hengelo aangehouden bij de woninginval in Hengelo. Het gaat om de woning van een bestuurslid van pedoclub Martijn. De man is aangehouden vanwege voorbereidingshandelingen voor seksueel misbruik van kinderen. Het bericht Hengeloër (32) aangehouden vanwege voorbereidingen voor seksueel misbruik van kinderen verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengelo’s bestuurslid verboden ‘pedoclub’ Martijn was weer volop actief 21 januari 2020
  En opnieuw is de Hengeloër Marthijn U., bestuurslid van de verboden verklaarde pedovereniging Martijn, in opspraak. Nadat de politie vanmiddag met veel machtsvertoon zijn woning aan de Castorweg binnenstormde, is de recherche nu bezig met onderzoek. Justitie hult zich vooralsnog in stilzwijgen, maar de inval volgt nadat er nieuwe aangiften Het bericht Hengelo’s bestuurslid verboden […]
  devops