RSS Hengelo

 • Dennis: een storm in een glas water? 16 februari 2020
  Storm Dennis raast over het land, er worden windstoten van 75 kilometer per uur verwacht in de provincie. Het KNMI heeft zelfs code geel afgegeven tot drie uur vanmiddag, maar vooralsnog lijkt het mee te vallen. Alleen in Hengelo moest de brandweer uitrukken voor stormschade. Het bericht Dennis: een storm in een glas water? verscheen […]
  devops
 • Bioscoop Hengelo overvallen: verdachte aangehouden 15 februari 2020
  De bioscoop aan de Beekstraat in Hengelo is afgelopen nacht overvallen. De vermoedelijke dader kon korte tijd later in het centrum van de stad worden aangehouden. Het bericht Bioscoop Hengelo overvallen: verdachte aangehouden verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengelo – Agenten houden kort na poging overval bioscoop verdachte aan in het centrum 15 februari 2020
  Agenten van het politieteam Hengelo reageerden in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 februari op een melding van een overval op de bioscoop aan de Beekstraat in Hengelo. Met een goede beschrijving van de persoon in kwestie kon korte tijd later een verdachte in het centrum worden aangehouden. Het bericht Hengelo – Agenten houden […]
  devops
 • Ouderen worden verrast met Valentijnsdiner in Hengelo 14 februari 2020
  Wat is er mooier dan op Valentijnsdag verrast te worden met een Valentijnsdiner? Omdat de bewoners van verpleeghuis TMZ in Hengelo geen uitgebreid diner meer kunnen koken voor hun valentijn, brachten ROC-studenten een valentijnsdiner, inclusief rozenblaadjes, gisteren al naar hen toe. Het bericht Ouderen worden verrast met Valentijnsdiner in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Tien jaar cel voor doden Hengelose baby Aniek 13 februari 2020
  De 39-jarige man die zijn negen maanden oude baby Aniek op brute wijze letsel toebracht waardoor het meisje overleed, moet tien jaar de cel in met aftrek van zijn voorarrest. Dat is hoger dan de eis van zes jaar. Het bericht Tien jaar cel voor doden Hengelose baby Aniek verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Deze bedrijven zijn failliet verklaard 12 februari 2020
  De rechtbank in Overijssel heeft deze week meerdere bedrijven failliet verklaard. Het gaat om bedrijven uit Deventer, Vollenhove, Paasloo, Balkbrug en Steenwijk. Onlangs werden er ook twee bedrijven uit Enschede en Hengelo failliet verklaard door rechtbanken in Amsterdam en Den Haag. Het bericht Deze bedrijven zijn failliet verklaard verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Twee personen aangehouden bij ruiming hennepkwekerijen Hengelo 12 februari 2020
  In Hengelo zijn vanochtend twee personen aangehouden op verdenking van de betrokkenheid bij twee verschillende wietkwekerijen in de stad. Het bericht Twee personen aangehouden bij ruiming hennepkwekerijen Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Spelersbus FC Twente in Hengelo opgewacht door boze supporters 11 februari 2020
  De spelersbus van FC Twente is vanavond opgewacht door boze supporters van de club. Zo’n vijftig supporters hadden zich bij het trainingscomplex van FC Twente in Hengelo verzameld. Daar werd de spelersbus tegengehouden. Aanleiding was de kansloze 2-0 nederlaag bij FC Emmen, eerder vanavond.  Het bericht Spelersbus FC Twente in Hengelo opgewacht door boze supporters […]
  devops
 • Waarom alle verpleegsters weglopen met Bas (45) uit Hengelo 11 februari 2020
  Bij het MST in Enschede zijn ze maar wat blij met verpleegkundige Bas Nijland (45), en dat terwijl hij pas sinds vorige zomer in de zorg werkt. Zijn rigoureuze carrièreswitch, van de bouw naar de zorg, heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. “Hij heeft levenservaring én is handig”, legt een collega Het bericht Waarom alle verpleegsters […]
  devops
 • Jongetjes spannen touw over straat: vrouw (74) raakt gewond 10 februari 2020
  Een vrouw (74) is zaterdag gewond geraakt nadat ze was gevallen door een touw in Hengelo. Volgens de politie hebben twee jongetjes (rond de negen jaar) het touw over de straat gespannen. Het slachtoffer brak onder meer haar pols. Het bericht Jongetjes spannen touw over straat: vrouw (74) raakt gewond verscheen eerst op Hengelo.
  devops