RSS Hengelo

 • Politie slingert groep voetballende jongeren op de bon in Hengelo 8 april 2020
  Zo’n vijftien tot twintig jongeren hebben een heel duur potje voetbal gespeeld in Hengelo. Buurtgenoten zagen de (veel te grote) groep en belden de politie. Het bericht Politie slingert groep voetballende jongeren op de bon in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Thrillerschrijfster Mariska gooit het over andere boeg: ‘Minder bloederig, da’s even wennen’ 8 april 2020
  Dat ze momenteel in thuisquarantaine zit, moet voor de Hengelose schrijfster Mariska Overman toch min of meer een aha-erlebnis oproepen. Want voor haar laatste boek leefde ze wekenlang in een geïsoleerd stukje Ierland. Het bericht Thrillerschrijfster Mariska gooit het over andere boeg: ‘Minder bloederig, da’s even wennen’ verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Jawel, de eerste eikenprocessierups is alweer gespot… 7 april 2020
  Met het lekkere weer krijgen we helaas ook de gehate eikenprocessierups cadeau. De eerste exemplaren zijn vanmiddag gespot in Hengelo. Schrale troost: ze hebben nog geen jeukende brandharen. Die komen over twee weken. Het bericht Jawel, de eerste eikenprocessierups is alweer gespot… verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Timing kon slechter, zwembad Hengelo grijpt coronatijd aan om glijbaan te repareren 7 april 2020
  Blij zijn ze er niet mee maar de timing kon slechter. Het Twentebad in Hengelo is vanwege de coronamaatregelen dicht, maar zou anders ook deels dicht zijn voor een noodzakelijke reparatie aan de nieuwe glijbaan en het binnenbad. Het bericht Timing kon slechter, zwembad Hengelo grijpt coronatijd aan om glijbaan te repareren verscheen eerst op […]
  devops
 • Dame op leeftijd gewond na ongeval, politie gaat paasboodschappen voor haar doen 7 april 2020
  Een automobiliste op leeftijd is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Beneluxlaan in Hengelo. De hoogbejaarde vrouw, bijna negentig jaar oud, raakte met haar auto van de weg en botste tegen een verkeersbord en een boom. Het bericht Dame op leeftijd gewond na ongeval, politie gaat paasboodschappen voor haar doen verscheen eerst op […]
  devops
 • Afvalbrand bij Deurningen zorgt voor flinke rookwolken 7 april 2020
  Een afvalbrand in het buitengebied tussen Hengelo en Deurningen leidde vanmiddag tot flinke rookwolken. Door onbekende oorzaak was de berg afval in brand gevlogen, waarna de brand oversloeg naar de schuur. Het bericht Afvalbrand bij Deurningen zorgt voor flinke rookwolken verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Burgemeester Schelberg kookt samen met sterrenkok ’t Lansink voor minima Hengelo 6 april 2020
  Een bijzondere kok vandaag in de keuken van sterrestaurant ’t Lansink in Hengelo. Burgemeester Sander Schelberg kookte samen met Lars van Galen voor de Hengelose minima. Het bericht Burgemeester Schelberg kookt samen met sterrenkok ’t Lansink voor minima Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Hengelose ijsmaker verkoopt alleen nog halve liters ijs om drukte te voorkomen 6 april 2020
  Van der Poel in Hengelo verkoopt de aankomende tijd geen hoorntjes of bekertjes, maar uitsluitend halve liters voorgeschept ijs. De Hengelose ijsmaker wil zo de drukte bij het verkooppunt aan de Bornsestraat voorkomen. Het bericht Hengelose ijsmaker verkoopt alleen nog halve liters ijs om drukte te voorkomen verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Auto’s gaan in vlammen op in Enschede en Hengelo 5 april 2020
  In Enschede zijn vannacht meerdere auto’s in brand gevlogen. Zowel aan De Klomp als aan de Johannes ter Horststraat moest de brandweer voertuigen blussen. Of er sprake is van brandstichting is niet bekend, dat wordt onderzocht. Het bericht Auto’s gaan in vlammen op in Enschede en Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops
 • Man met spoed naar ziekenhuis na ongeluk met crossmotor op eigen terrein in Hengelo 4 april 2020
  Aan de Elsmarsweg in Hengelo is vanavond een man met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk met een crossmotor. Het ongeval vond plaats op eigen terrein. Het bericht Man met spoed naar ziekenhuis na ongeluk met crossmotor op eigen terrein in Hengelo verscheen eerst op Hengelo.
  devops