PERSBERICHT

Hengelo, 2 december 2019

Het is bijna Kerst! En dat wordt gevierd in winkelcentrum Groot Driene. De twee zaterdagen voorafgaand aan Kerst (14 en 21 december) zijn er diverse leuke en lekkere activiteiten te doen, die bovendien helpen om er thuis een mooie Kerst van te maken.

Kerstman en inpakservice 14 december tussen 12:00 en 16:00 uur.
Een aangekocht kerstcadeautje van winkelcentrum Groot Driene kunt u deze dag mooi laten inpakken bij de luxe aangeklede inpakservice. Daarnaast kunnen bezoekers op de foto met de Kerstman. Onder begeleiding van een heerlijk kerstmuziekje uit de box, komt u helemaal in de kerstsfeer.

Kerstproeverij 21 december tussen 12:00 en 16:00 uur.
Zaterdag 21 december krijgt u volop tips en inspiratie over allerlei hapjes afgestemd op lekker eten met Kerst, waarvan de betaalbare ingrediënten verkrijgbaar zijn bij de winkels van Groot Driene.

– einde persbericht – 

PERSBERICHT

Kerst met Giovanni Caminita

De lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken.

Hengelo december 2019 – Op zaterdag 21 december zal het Nobelplein in winkelcentrum Groot Driene worden omgetoverd tot een Pop-Up restaurant. De energieke goedlachse Italiaanse chef van 24Kitchen trakteert het winkelend publiek op culinaire hoogstandjes tijdens zijn Live Cooking Show in Hengelo.

In zijn sfeervolle keuken op locatie gaat Giovanni meerdere gerechten voorbereiden. Iedereen mag kijken, vragen stellen en natuurlijk proeven. Je kan dus volop inspiratie opdoen voor de komende feestdagen. Makkelijke gerechten met originele én verse Italiaanse producten, die je zo op tafel zet. Voorafgaand aan zijn kook demonstratie gaat Giovanni winkelen bij de lokale ondernemers in het centrum.

Maak kennis met de chef

Giovanni Caminita is geboren in Palermo, Sicilië. In Nederland is hij vooral bekend geworden door zijn muzikale carrière, onder andere als basgitarist in de band van Marco Borsato. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, heeft Giovanni nóg een enorme passie in zijn leven: koken. Bij 24Kitchen is hij één van de vaste televisiekoks en presenteert hij o.a. de Italiaanse afleveringen van Grenzeloos Koken.

Bij zijn oma in de keuken proefde Giovanni al de heerlijkste gerechten. Nog steeds zijn haar bereidingen favoriet en blijft ze, zoals bij zoveel Italianen, Giovanni’s grote idool op kookgebied. De typisch Italiaanse benadering van eten en koken is diep verankerd in Giovanni. Eten is alles voor hem: het belangrijkste en leukste moment van de dag.

Over 24Kitchen

24Kitchen is een crossmediaal foodlifestyle-platform en bestaat uit een tv-zender, website en mobiele applicatie ‘recept van de dag’. 24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke food-programma’s uit met zowel Nederlandse chefs als wereldberoemde internationale culinaire gezichten. Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering.

Trattoria Casa Caminita

In zijn Italiaanse restaurant in Ouderkerk aan de IJssel staat naast het werken met originele én verse Italiaanse producten, betrokkenheid bij zijn gasten voorop. In Trattoria Casa Caminita waant u zich in het thuisland van de chef-kok. Bij Giovanni en zijn vrouw Linda voelt u zich meteen thuis en combineert hij zijn twee grote liefdes: muziek maken en koken.

Proef, beleef en geniet…authentieke Italiaanse gerechten van chef-kok Giovanni tijdens de Live-Cooking Show i.s.m. alle vers winkels uit het winkelcentrum op zaterdag 21 december tussen 12.00 – 16.00 uur in Groot Driene.

– einde persbericht –